Parhaat coupet

1. Mercedes-Benz E Coupe

Tyylikäs E-sarjan Coupe on nyt aito E-sarjalainen toisin kuin edeltäjänsä. Tilaa on coupeksi varsin hyvin. Mukavuutta löytyy, mutta kovin urheilullinen E Coupe ei ole.

2. Mercedes C Coupe

C-sarjan Coupe on tehty varman päälle. Tekniikka on tuttua eikä autosta ole pyritty tekemään kovin urheilullista. Tilat ovat luokassaan hyvät ja muiden uusimpien C-sarjalaisten tavoin sisustus on laadukas.

3. BMW 4 Coupe

4-sarjan Coupe herättää kysymyksen mitä virkaa on coupella, joka ei ole tyylikäs. Hyvä ajotuntuma, kelvollinen takaistuin ja moottorien ominaisuudet ovat malliston vahvuuksia.

4. BMW M2

BMW:n pienin coupe tarjoaa kaivattua ajamisen iloa ja tyylikkään ulkonäön. Myös ominaisuudet ovat odotetulla tasolla. Alkuvaiheessa tarjolla on vain huippumalli M2.

5. Toyota GR Supra

GR Supra on auto, joka ansaitsee perinteikkään nimen. Sen tekniikka on peräisin BMW:ltä ja se valmistetaan Itävallassa. Ajettavuus on erinomainen ja 3,0-litraisena suorituskyky vastaa odotuksia. Tavaratilasta olisi voitu tehdä käytännöllisempi.

6. Ford Mustang

Mustang olisi kova sana siinä hintaluokassa, johon se on tarkoitettu. On se toki enemmän urheiluauto kuin moni muu tässä luokassa, mutta lopulta vain halvalla tehty keskinkertainen auto, joka pärjäsi poikkeuksellisen huonosti EuroNCAP:ssa.

Tärkeimpien malliversioiden pisteet ja muiden mallien sijoitukset

Arvosteluperusteet

 

                     Takaisin