Parhaat isot tila-autot

1. VW Sharan

Volkswagenin iso tila-auto Sharan on luokkansa kärkeä  laatuvaikutelman osalta. Myös mukavuus ja äänieristys ovat hyvällä tasolla. Väljiä tiloja seitsemälle Sharankaan ei tarjoa. Hinta on nyt paljon Alhambraa kalliimpi.

2. Seat Alhambra

Seatin version erot Sharaniin ovat minimaaliset. Varustelu on perusmallissa niukempi. Mallivalikoima Suomessa on huomattavasti VW:tä laajempi, myös nelivetona. Jousitusmukavuudessa on saksalaistestien mukaan pieni ero VW:n hyväksi. 

3. Ford Galaxy

Galaxy perustuu Mondeoon. Niinpä ajettavuus ja mukavuus ovat hyvät. Tilaa on enemmän kuin Sharanissa, mutta kulutus on korkeampi.

4. Ford S-Max

Galaxyn matalampi ja urheilullisempi versio on myönteinen tuttavuus markkinoilla luokassa, jossa kilpailijoita on vähän, ja edeltäjän myynti sujui hyvin. Ajettavuus on useimpia tila-autoja parempi ja melutaso kohtuullinen. Tiloihin nähden S-Max on sutjakkaan näköinen.

5. MB V

MB:n iso tila-auto on ensimmäinen, joka pystyi lyömään ominaisuuksillaan VW Multivanin. Ylellisen auton hinta nousee niin korkealle, että harvalla perheellä on siihen varaa ja ostajat jäävät edustusbussia hakeviin yrityksiin.

Tärkeimpien malliversioiden pisteet ja muiden mallien sijoitukset

Arvosteluperusteet

 

                     Takaisin