Parhaat kalliit coupet

1. BMW 8

8-sarjan BMW on 6-sarjan seuraaja, eikä se juuri edeltäjää ylemmäksi ominaisuuksiltaan sijoitukaan. Auto on viimeistelty ja mukava pitkien taipaleiden kulkuneuvo, mutta viimeinen silaus hienostuneisuudessa ja ajotuntumassa on jäänyt puuttumaan.

2. Lexus LC

LC on näyttävä hybridicoupe, joka soveltuu pitempiinkin ajorupeamiin. Viimeistely on laadukasta ja yksityiskohdat viimeisteltyjä käyttöliittymää lukuun ottamatta.

 

3. Porsche 911

Porsche 911 on sivistynein oikea urheiluauto. Se soveltuu myös ympärivuotiseen käyttöön ja on jossain määrin myös käytännöllinen. Turvallisuuteen ja laatuun on panostettu selvästi italialaisia enemmän.

4. Porsche 718 Cayman

Saksalaisten mielestä Cayman sijoittuu ehkä paremminkin Audi TT:n kilpailijaksi, mutta hinta nousee liki kaksinkertaiseksi. Jopa Boxsteriin verrattuna auto on käsittämättömän kallis. Toisaalta se tarjoaa liki samat ominaisuudet kuin kalliimpi 911. 

5. Mercedes-AMG GT

AMG GT on klassisen GT:n tyylinen auto. Se on tuntuvasti halvempi kuin edeltävä SLS, mutta ominaisuudet ovat korkeatasoiset ja muotoilu näyttävä.

6. Jaguar F-Type

F-Type esiteltiin ensin avomallina. Coupe on rakenteeltaan yhtä jäykkä. F-Type on tyylikäs, mutta saksalaiset eivät testeissään löydä yhtään ominaisuutta, jossa se pärjäisi Porschelle.

Tärkeimpien malliversioiden pisteet ja muiden mallien sijoitukset

Arvosteluperusteet

 

                     Takaisin