Parhaat keskikokoiset tila-autot

1. VW Touran

Touran pääsi eroon bussimaisuudesta. Ominaisuudet riittävät selkeään ykköstilaan kutistuvassa luokassa. Valtteja ovat mm. suuri tavaratila, ajo-ominaisuudet, jousitusmukavuus ja tehokkaat moottorit.

2. BMW 2 Active Tourer

BMW teki yllättäen vielä toisen sukupolven Active Tourerin. Se on hyvä ajaa ja hiljainen. Tilat eivät ole erityisen runsaat ja jousitus hieman epämukaava. Myynti painottuu lataushybrideihin.

3. Mercedes B

Tila-autoksi linjakas uusi B-sarja on korkeatasoisesti viimeistelty ja ajettavuudeltaan mallikas. Tilaa on runsaasti, mutta takaistuin melko matala. Ulkonäkö on ainoa syy valita A-sarja B:n sijaan eikä siltäkään osin ero ole suuri.

4. Peugeot 5008

5008 on maasturimainen auto, jonka saa vain 2-vetoisena. 3008:aan verrattuna tavaratilaa on selvästi enemmän. Ajettavuus on kohtalainen ja melutaso alhainen. Moottorit ovat kilpailukykyisiä.

5. Citroën C5 Aircross

C5 Aircrossin pirteä muotoilu on paisutettu pikkuautoista, mutta itse auto on läheistä sukua Peugeot 3008/5008:lle. Tiloiltaan se vastaa enemmänkin 3008:aa. Jousitusmukavuus on vahvuuksia enemmän kuin ajettavuus. Facelift on jo esitelty.

Tärkeimpien malliversioiden pisteet ja muiden mallien sijoitukset

Arvosteluperusteet

 

                     Takaisin