Parhaat pakettiautomaiset tila-autot

1. Ford Tourneo Connect

Tourneo Connect on VW Caddy varustettuna Fordin maskilla ja ratilla. Tarjolla on vain pitkä versio. Varustelu on hieman VW:tä parempi.

2. VW Caddy Kombi

Caddy on ranskalaiskilpailijoita parempi pakettiautomainen tila-auto. Henkilöautomaista mukavuutta ja meluttomuutta on tästä autosta kuitenkin turha etsiä. Muunneltavuus voisi olla näppärämpi. Perustaltaan auto on uusinta VW-konsernin tekniikka.

3. MB T

MB T on Citanin henkilöautomaisempi versio. T:ssä sisustusta on kohennettu merkittävästi, äänieristystä parannettu varustelua lisätty. Hinta ei ole kuitenkaan noussut kohtuuttomasti.

4. Dacia Jogger

Joggerissa saa paljon vastinetta rahalle. Tilat ovat mainot ja kolariturvallisuutta lukuun ottamatta ominaisuudet ovat vähintään keskitasoa. Hybridiversion lisähinta on melko korkea.

5. Citroën Berlingo/Peugeot Rifter / Opel Combo Life / Toyota Proace City Verso

Berlingo ja Rifter edeltäjineen ovat pakettiautopohjaisten pienten tila-autojen konkareita ja edenneet kolmanteen sukupolveen. Auto on edelleen käytännöllinen ja myös varustelu ja viimeistely ovat parantuneet. Nyt vain sähköautona, Toyotan saa myös bensa- tai dieselmoottorilla.

6. MB Citan / Renault Kangoo

Uusi Citan on tarjolla bensa-, diesel- ja sähköversiona, Kangoo vain sähköisenä. Ulkonäkö on sarjansa parhaimmistoa, mutta testien mukaan lähes kaikessa muussa ollaan hieman kilpailijoita perässä. Esimerkiksi jousitus on epämukava ja tavaratila pienehkö.

Tärkeimpien malliversioiden pisteet ja muiden mallien sijoitukset

Arvosteluperusteet

 

                     Takaisin